Logo Utrecht University

Vacancies Utrecht University School of Economics

Vacancies

Accountancy Trainee

Type:
Description

“NielenVanDeLaar is een uitstekende omgeving om aan je professionele carrière te beginnen. Je bent bezig met uitdagende werkzaamheden met een internationaal karakter. Je werkt met leuke collega’s maar hebt ook de kans om zelfstandig te kunnen werken en zaken op te pakken. Daarnaast heb je te maken met korte lijntjes, waardoor je uitgebreide begeleiding krijgt van ervaren partners om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. ” - Jorn van de Laar - trainee NielenVanDeLaar accountants

Wij zoeken een trainee met lef en ambitie!

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen accountants die kansen zien om NielenVanDeLaar nog beter op de kaart te zetten. Ben jij een aanstormend talent en wil je binnen een uitdagende en dynamische omgeving uitgroeien tot topprofessional? Neem dan contact op!

Profile

Je hebt een bachelor/premaster of master Economie of master Accountancy succesvol afgerond. Vanwege onze internationale klantenportefeuille is een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlands en Engels een ‘must’.

Daarnaast beschik je over het juiste profiel om succesvol binnen ons team te functioneren:
- Je houdt van complexe problemen;
- Je durft de juiste vragen te stellen en maakt ijzersterke analyses;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om zelfstandig contact te onderhouden met klanten en anderen;
- Je kunt in een team met korte lijnen functioneren, neemt graag verantwoordelijkheid en komt afspraken na;
- Je bent zelfbewust en ambitieus, maar staat ook open voor feedback in het besef dat professioneel succes altijd het resultaat is van teamwerk.

Wat wij bieden:

Als trainee ben je betrokken bij alle aspecten van controleopdrachten. Je draait mee in het team en levert je eigen bijdragen aan rapportages. Je neemt interviews af bij klanten en aarzelt daarbij niet om feedback te geven. Je krijgt alle ruimte om te groeien, ervaring op te doen maar ook om te laten zien wat je in je mars hebt. Door de uitdagende opdrachten en intensieve begeleiding van zeer ervaren partners en collega’s bieden wij een unieke leerschool voor je verdere ontwikkeling. Dat vraagt ook wat van jou. Wij houden niet van mensen die achterover leunen maar van collega’s die zelf in beweging komen. Daar staan natuurlijk een passende beloning, prima arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden tegenover.

Application Procedure

Herken je jezelf in dit profiel, bieden wij wat je nodig hebt om jouw ambities te realiseren, en ben je in staat om een bijdrage te leveren aan het verder bouwen aan de toekomst van ons kantoor? Stuur dan je CV en motivatie aan info@nlaccountants.nl of neem contact op met één van de partners, Kees-Jan Nielen (088 015 1910) of Gert van de Laar (088 015 1920).

Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
to be determined
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch or English
Compensation:
paid
Apply Before:
31/08/2020

Organisation

Name:
NielenVanDeLaar Accountants
Address
Brink 2
3985 SB Werkhoven
Website:
Link to the vacancy

Contact details

Name:
Kees-Jan Nielen
Email:
info@nlaccountants.nl
Address
Brink 2
3985 SB Werkhoven
Telephone:
088 015 1910