Vacancies Utrecht University School of Economics

Vacancies

Stagiair Food transition

Type:
Description

Heb je kennis van en affiniteit met voedsel en duurzaamheid? Wil je organisaties stimuleren en ondersteunen om gezonder en duurzamer voedsel te produceren? En ben je iemand zijn of haar kennis graag wil inzetten voor gezonder en duurzamer voedselsysteem? Dan is dit je kans!

Stagiair Food transition
Den Haag en online | 40 uur per week | per februari (in overleg) | HBO- / WO-afstudeerstage

Schuttelaar & Partners is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om het team Food Transition te versterken. We werken voor klanten zoals retailers, voedingsmiddelenfabrikanten, NGO’s en brancheorganisaties. Als stagiaire help je mee de voedselketen duurzamer en gezonder te maken!

We zijn op zoek naar iemand met een drive voor het verduurzamen of gezonder maken van voedsel en die kennis meebrengt. Heb jij je bijvoorbeeld tijdens je studie verdiept alle stakeholders in het voedselsysteem, in (biologische) landbouw of milieu en klimaat? Ben je in staat om de CO2-footprint van producten te berekenen of weet jij de ins- en outs van een MVO-beleid bij voedselbedrijven? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat kun je verwachten?
Een uitdagende stage waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt mee aan projecten van het begin tot het eind. Afhankelijk van jouw passies, kennis en ervaring kijken we welke onderwerpen en werkzaamheden het beste bij jou passen. Dit loopt uiteen van het zoeken en analyseren van data, tot het monitoren van actuele ontwikkelingen in de voedselsector. Van het in kaart brengen van het stakeholderveld, tot het maken van (inhoudelijke) presentaties en organiseren van bijeenkomsten. Samen met je collega’s werk je aan nieuwe strategieën voor positieve impact en help je bij de concrete uitvoering ervan. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief.

Profile

Je werkt vanuit ons kantoor in Den Haag en online, en maakt onderdeel uit van het team Food Transition, bestaande uit een groep enthousiaste senioren, medioren, junioren en trainees, met verschillende achtergronden. Hierdoor kun je goed ideeën uitwisselen en je kennis vergroten. En natuurlijk draai je volwaardig mee in ons team! Jij vinkt de volgende boxjes aan:

Je zit in de afrondende fase van je HBO – of WO-studie, zoals milieukunde, voeding & gezondheid, klimaatwetenschappen, biologie of levensmiddelentechnologie, (biologische) landbouw

Passie voor duurzaam en gezond voedsel

Analytisch

Niet bang om je vast te bijten op inhoudelijke stukken

Communicatief sterk (verbaal en in schrift) en resultaatgericht

Proactieve werkhouding en neemt initiatief

Application Procedure

Wat wij je bieden
Een uitdagende en afwisselende stage per februari 2022

In ieder geval 1 dag in de week ruimte om op kantoor te werken, uiteraard conform de RIVM-maatregelen

Dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving

Veel ruimte voor eigen initiatief en kennisontwikkeling

Een stage voor een periode van 4 tot 6 maanden

Een stagevergoeding

Interesse?
Klinkt bovenstaande als muziek in de oren? Laat ons weten waarom jij bij ons wilt werken, wat je komt brengen, wat je wilt leren en hoe jij een positieve bijdrage wilt leveren aan ons voedselsysteem. We ontvangen je motivatiebrief en cv graag per e-mail op jobs@schuttelaar.nl vóór 1 januari. Wil je daarbij vermelden waar je onze vacature hebt gevonden?

Voor meer informatie kun je ons uiteraard bellen of mailen.

Lisa Bottema, adviseur, 06 – 34 20 33 67
Nienke Meijer, junior adviseur, 06 – 82 85 59 64
Karin van Dooren, HR Manager, 06 – 55 73 18 76

Preference for bachelor or master student:
No preference
Starts:
February
Occupation:
Fulltime
Language:
Dutch
Compensation:
paid
Apply Before:
01/01/2022

Organisation

Name:
Schuttelaar en Partners
Website:
Link to the vacancy

Contact details

Name:
Lisa Bottema
Email:
lisa.bottema@schuttelaar.nl
Telephone:
+31 6 34 20 33 67